Kartta ja liikenneyhteydet

Sähköposti

Rehtoreiden, opintosihteereiden ja muun henkilökunnan sähköpostiosoitteet löytyvät sivuilta kohdasta Yhteystiedot​.

Nettiosoitteet

Kävelyetäisyydeltä löytyvät Keravan keskustan kaikki palvelut, Keravan kaupunginkirjasto, kaupat, kioskit, kahvilat, uimahalli ja urheilukenttä sekä jäähalli. Keravan rautatieasemalle ja linja-autoasemalle on n. 300 metrin kävelymatka kevytväylää pitkin (Kalevanraitti – Ilmattarentie).

Liikenneyhteydet

Kerava kuuluu HSL:n liikennöintialueeseen. Keravan kaupungin sivuilla on kattava esittely kaupungin liikenneyhteyksistä​. Keravalla pysähtyvät lähijunat R, D, Z, T, K, N. Helsinkiin on 20 min junamatka, Tikkurilaan n. 10 min ja Järvenpäähän 6 min.

Matkaliput

​Kerava kuuluu HSL:n liikennöintialueeseen, jolla voi kulkea HSL:n matkakortilla​. HSL-lipulla voit matkustaa Tuusulan, Järvenpään, Sipoon, Keravan, Helsingin, Espoon, Vantaan, Kauniaisten, Kirkkonummen ja Siuntion alueella. HSL:n ulkopuolelta tulevat  ostavat VR:n vyöhykelipun tai normaalin bussiliikenteen lipun.

Lukion opiskelija voi hyödyntää HSL:n alennuksia matkalippua hankkiessaan

Lastenlipulla voi matkustaa 16 ikävuoteen asti ja tätä vanhemmat ovat oikeutettuja opiskelija-alennukseen. Lipun hinta on tällöin 50 prosenttia aikuisten lipun hinnasta. Alennusta voi saada seudullisista sekä sisäisistä kausi- ja arvolipuista.

Alennusoikeus talletetaan matkakortille palvelupisteessä korttia hankittaessa, ja se pitää uusia vuosittain. Matkakorttia haettaessa tulee olla mukana kortin käyttäjän henkilötodistus, alennuslippuhakemus oppilaitoksen leimalla ja allekirjoituksella varustettuna tai Suomen lukiolaisten liiton voimassa oleva opiskelijakortti.

Aikataulut

Junat.net - asemien aikataulunäytöt
Matka.fi – reittihaku
Matkahuolto.fi​ - HSL-alueen ulkopuoliset bussiaikataulut

Autojen pysäköinti

Autojen pysäköinti Nikkarin P-halliin koulun takana, Keskikatu 5, koordinaatit: 60°24’20?N   25°5’52?E.

Parkkikiekolla 6 tunnin pysäköinti hallissa, ajo halliin Keskikadun puolelta. Keskikadun varressa myös 1-2 tunnin pysäköintipaikkoja sekä pysäköintihalli.

Kartta

Päivitetty 08.08.2018 klo 10:47