Kaksoistutkinto-opiskelijalle

Sähköinen ilmoittautuminen kaksoistutkinto-opiskelijaksi

Kaksoistutkinto-opiskelijaksi ilmoittautuva on ensin yhteydessä oman ammatillisen oppilaitoksensa opinto-ohjaajaan, jonka kanssa yhdessä täytetään oheinen sähköinen ilmoittautumislomake.

1. Ilmoittaudu sähköisesti kaksoistutkinto-opiskelijaksi oheisella lomakkeella.
  2. Ilmoittautumisessa tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, johon ohjelma lähettää sinulle ilmoittautumisen vahvistuslinkin, josta pääset täyttämään ilmoittautumislomakkeen. Varaa siis valmiiksi toimiva sähköpostiosoite ja mahdolliset skannatut todistustiedostot, jotka voit liittää hakemukseesi.
  3. Täytä ilmoittautumislomake, jolle pääset oheisesta linkistä.
  4. Ilmoittautumiseen: Ilmoittautumislomake kaksoistutkinto-opiskelijoille

Vanhojentansseihin ilmoittautuminen

1. Ilmoittaudu sähköisesti vanhojentanssikurssille oheisella lomakkeella.
  2. Ilmoittautuessasi sinun pitää valita myös ajankohta, jolloin aiot kurssille osallistua. Vaihtoehtoja ovat palkki 5 ja palkki 6. Tarkemmat tiedot ovat ilmoittautumislomakkeella.
  3. Ilmoittautuminen on mahdollista ke 28.11.2018 asti.
  4. Ilmoittautumiseen: Vanhojentanssien ilmoittautumislomake.
  5. Mikäli saat virheilmoituksen yllä olevasta linkistä, niin sulje avautunut välilehti ja klikkaa linkkiä uudelleen. Näin saat lomakkeen auki.

Tietokoneet kaksoistutkinto-opiskelijoilla

Tietokone on lukio-opinnoissa välttämätön opiskeluväline. Keravan kasvatus ja opetuslautakunnan tekemän päätöksen mukaisesti lukio hankkii ja luovuttaa käyttöön kannettavat tietokoneet vain nuorten lukiokoulutuksen opiskelijoille.

Aikuisten lukiokoulutuksen opiskelijoiden sekä lukiossa opiskelevien kaksoistutkinto-opiskelijoiden tulee hankkia itse hankkia tietokone. Lisäksi opiskelijan tulee hankkia itselleen 2 kpl USB-muistitikkua (8GB) abittikokeen tarpeisiin.

Ohjeita tietokoneen hankintaan Abitti-sivuilla

Infojen materiaalit